Alamanuia meafaigaluega fale fale auina atu i fafo le lelei

talafou_1

O le Ofisa o le United States Trade Representative (USTR) na tuʻuina atu se faʻamatalaga e faʻasalalau ai tuusaunoaga mai tau i luga o mea e 352 na faaulufale mai mai Saina mo le vaitaimi o Oketopa 12, 2021 ia Tesema 31, 2022. O oloa tuusaunoaina e aofia ai ductile iron angle plug valve body, feaveaʻi. seti kuka i fafo,

uaea grills, umukuka uʻamea ma mea laulau, sikulila jacks ma seleulu jacks, kesi faʻatonutonu saogalemu, ma isi. Tele vaega meafaigaluega fale.

O nisi tagata atamamai e talitonu o se amataga lelei lea, e manuia ai tagata gaosi oloa ma tagata faʻatau oloa e 352 e aofia ai fale ma mea faigaluega faʻapitoa, faʻapea foʻi ma tagata gaosi oloa ma tagata faʻatau i le sapalai sapalai ma le faʻatauga filifili, aʻo faʻamalosia le le tuusao o isi faʻamoemoega tuusaunoaga.oloa ma sapalai filifili.

O kamupani fa'apisinisi e masani ona talitonu o lenei fetuunaiga o le a iai se aafiaga lelei i le lumanaʻi atinaʻe o fale gaosi oloa faʻatau atu pisinisi, ae o loʻo faʻatumauina pea se uiga faʻaeteete lelei.E talitonu le tagata o lo o pulea se kamupani ta’uta’ua o meaafale, o lenei tuusaunoaga o le tau o le faaauauina lea ma le faamaoniga o le toe tuusaunoa o tau o oloa e 549 mai Saina ia Oketopa o le tausaga na te’a nei.E le tele ni alamanuia o lo'o aofia ai, ma o fa'amanuiaga tuusa'o e le tele.Ae ui i lea, o lenei tuusaunoaga o le tau o loʻo faʻaalia ai e leʻi faʻagasolo atili le tulaga o fefaʻatauaʻiga, ae o loʻo suia i se itu lelei, lea ua faʻamautuina ai le faʻatuatuaina o le alamanuia ma faʻaleleia ai le atinaʻe i le lumanaʻi..

Na tali fa'alaua'itele atu fo'i fa'alaua'itele kamupani o lo'o lisiina fa'atatau i le fa'amalologa.Fai mai le Superstar Technology, o le Ofisa o le Sui o Fefa'ataua'iga a le Iunaite Setete na fa'asalalauina aitema e 352 mo le fa'aopoopoga lata mai o le vaitaimi tu'usaunoaga.Faatasi ai ma i latou, o le Superstar Technology e masani lava ona aofia ai nisi o mea fale e pei o loka, fata pulou, pulou pulou, puipui ma mea faapena;Lamepa galue moli LED;oloa fa'apitoa e pei o lipine eletise;tama'i mama mama, ma isi. Talu ai o le vaitaimi o lo'o a'afia ai e fa'atatau mai ia Oketopa 12, 2021 e o'o ia Tesema 31, 2022, e fa'amoemoe e leai se a'afiaga i le fa'ata'ita'iga a le kamupani i le 2021, ae o le ai ai se aafiaga lelei i pisinisi a le kamupani i le 2022. .

tala fou

E tusa ai ma le lisi o tuusaunoaga faʻasalalau faʻasalalau, Tongrun Equipment na muamua faʻamasinoina o loʻo i ai nei se vasega o oloa faʻapipiʻi uʻamea i le lisi tuusaunoaga tau.O le matagaluega faʻatau a le kamupani ma le matagaluega faʻapitoa o loʻo faʻamatalaina auiliiliga o le lisi, ma o le a faʻamaonia atili le lautele o le lisi tuusaunoaga o le tau ma tagata Amerika.Ua saunia e Tongrun le tau o oloa auina atu i fafo e avea ma tau FOB, o lea o lenei tuusaunoaga tau e leai se aafiaga tele o tupe mama i oloa na auina atu i fafo talu mai Oketopa 12, 2021. Afai e iai oloa i le lisi o tuusaunoaga tau i le lumanaʻi, o le a aoga. i le atinaʻeina o maketi a Amerika i le lumanaʻi.


Taimi meli: Aukuso-10-2022